Produse pentru căni pentru cafea (3)

Italia Classic - Cafea Boabe

Italia Classic - Cafea Boabe

Cafea Boabe de Înaltă Calitate. Sachet cu închidere hermetică frontală & supapă pentru a garanta cea mai bună păstrare a aromelor. O cafea clasică cu arome din Italia, cu note de ciocolată neagră amară. Un corp mediu și aciditate, precum și ușor fructat datorită originii din Etiopia. Gustul său cremos și uleios face ca acest amestec să fie un espresso perfect. Selecție: Sachet - 1 kg
UNT DE CACAO 1kg - CACAO

UNT DE CACAO 1kg - CACAO

Untul de cacao este o grăsime vegetală obținută prin presarea boabelor de cacao pentru a obține pudra de cacao. COMPOZIȚIE* acid gras 5% 34 % acid stearic 34 % acid oleic 26 % acid palmitic 2 % acid linoleic 4 % Alte acizi grași saturați 5764 % Procent total de grăsimi saturate CONTACT ORIGINE COASTA DE FILDEȘ SITE INTERNET TEL 0032 466241698 GREUTATE NETĂ 500G Etichete: Unt de Cacao, Cacao Greutate: 1 kg
Mini 20 g gata de consum - ø 50 mm

Mini 20 g gata de consum - ø 50 mm

Tăvile de dimensiuni mini sunt ambalate în flux de câte 16. Ambalajul standard conține 128 de mini crème brûlées într-o cutie din carton. Preparare Scoate mini crème brûlée din sacul de plastic. Decongelează în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, la maxim 500W. Dacă fundul vasului din aluminiu încă se simte înghețat, repetă la fiecare 30 de secunde. Crème brûlée este gata de consum atunci când fundul se simte rece, dar nu înghețat. Dacă lași un spațiu între vase, poți decongela mai multe tăvi de dimensiuni mini în același timp. De asemenea, poți decongela la temperatura camerei. La 20°C, mini crème brûlée se decongelează în aproximativ o jumătate de oră.